Om oss

Framtidssäker innovation

Vår organisation präglas av teknisk kompetens och dedikation till att utveckla banbrytande och framtidsorienterade lösningar som är skräddarsydda för våra kunders unika behov. 

Specialiserade inom utveckling av webbapplikationer och mobilappar för samtliga plattformar, lägger vi särskild vikt vid att skapa sömlösa kopplingar och integrationer till tredjeparts system. 

Vår expertis sträcker sig över design och utveckling av användarflöden samt grundramar för applikationer, både för webb och mobil. 

Om ni hanterar stora mängder data i olika system, kan vi erbjuda specialiserad hjälp. Vi har erfarenhet av att hantera och integrera omfattande datamängder för att optimera er verksamhet

Våra värderingar

Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö där varje anställd känner sig delaktig och där våra gemensamma värderingar genomsyrar allt vi gör. Våra värderingar är vägledande principer som genomsyrar varje handling, beslut och interaktion. Vi strävar efter att vara en plats där varje person känner sig sedd, hörd och uppmuntrad att växa både professionellt och som person.

IMG_3413

0

Samhörighet

Vår gemenskap är som ett familjesällskap där varje individ är en viktig pusselbit. Vi värnar om gemenskapen som ett fundament för vår framgång och strävar efter att skapa en plats där medkänsla inte bara är en gest utan en del av vår DNA. I samarbete hittar vi styrkan som ligger i att arbeta tillsammans, dela idéer och skapa något större än oss själva.

Påverkan

Vår påverkan sträcker sig bortom bara affärsresultat – den handlar om att lämna ett positivt avtryck på varandra och världen runt omkring oss. Hjälpsamhet är vår grundläggande inställning, där vi stödjer varandra för att nå gemensamma mål. Öppenhet är nyckeln till vår ständiga utveckling, där vi välkomnar idéer och feedback som byggstenar för förändring. Trygghet är en känsla vi värdesätter högt, där varje individ känner sig stöttad och befinner sig i en miljö där tillit och säkerhet genomsyrar vår gemensamma resa.

Balans

Vi tror på balansen som en konstform, där varje medlem av vårt team har möjlighet att vara delaktig i beslut, idéer och framgångar. Hälsa är för oss inte bara frånvaro av sjukdom, utan ett holistiskt välmående som sträcker sig över både kropp och själ. Vi uppmuntrar till fritid som en nödvändig paus för att ladda batterierna och hitta inspiration, för vi vet att de bästa idéerna ofta föds när tankarna får andas.

Hållbar framtid

Agenda 2030 utgör en konkret handlingsplan med mål för att leda övergången till ett hållbart samhälle som främjar människors välbefinnande, planetens hälsa och överflöd i välstånd.

Det behövs smarta digitala tjänster och lösningar för att nå delar av Sveriges miljömål. Det är också en del i vad vi levererar till våra kunder.

Genom att säkerställa anständiga arbetsvillkor och skapa fler arbetstillfällen, ser vi till att alla får plats på vår resa mot hållbarhet.

Vi arbetar för en produktiv verksamhet, där varje insats räknas och ger effekt. Minskad ojämlikhet är vårt motto – alla ska ha samma chans att hänga med på resan.

När vi pratar återbruk, tänk er en återvinningsfest där allt får nytt liv, inklusive dina gamla idéer.

Våra inköp? De är lika genomtänkta som en cykelkedja – starka och hållbara. 

Pet flaska

Team Skoglit Development

IMG_09852

Magnus Skoglund

VD

En inspirerande IT-ledare som främjar samarbete och driver organisationen framåt.

maria

Maria Skoglund

Ekonomi & Administration

Ekonomi- och administrationsproffset som lika skickligt hanterar siffror som familjelivet.

IMG_1952

Mona Gustafsson

HR- & Marknadsansvarig

Med en bakgrund från snuskylar till mode och med en passion för att skapa en trivsam och trygg arbetsmiljö.

IMG_1964

Mats Danhard

Systemutvecklare

En systemutvecklare med en passion för både algoritmer och naturfotografering. Mats skapar konstverk i både digitala och naturliga miljöer.

per

Per Johansson

Systemutvecklare

Per skapar innovativa lösningar, är nyfiken och hjälpsam och en uppskattad kollega som kombinerar stil och skicklighet i allt han gör.

micke

Mikael Larsson

Systemutvecklare

När Mikael inte knäcker kod, är han ute och försöker lösa den komplexa frågan om hur man får hundskor att sitta på i isande -26 grader.

oskar

Oskar Eriksson

Systemutvecklare

Systemutvecklaren med civilingenjörsexamen och en passion för kod. En kodguru och pappahjälte som alltid är redo att hjälpa och utbilda sina kollegor.

oscar

Oscar Hylander

Systemutvecklare

Den unga systemutvecklaren som knäcker kod lika snabbt som han tar hand om sina katter. För Oscar är ålder bara en siffra – det är kattår som verkligen räknas!

ella

Ella Ljus

SYSTEMUTVECKLARE

Vår talangfulla systemutvecklare, med en kreativitet som sprudlar. Hennes dröm? Att bo lantligt och kombinera sin kärlek till djur med sin passion för kod.

oliwer

Oliwer Skoglund

Resurs

Han gillar det mesta som ger en adrenalinkick och är lika hemma på fjällvandringar som på golfbanan där hans tävlingsinstinkt verkligen kommer till sin rätt.

Ta din idé till nästa steg

Eller är du kanske rätt person för vårt team?